Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką gre Polecacie na PC ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;D

mam pytanię jaką grę polecacie na PC kupił bym sobie jakaś Tylko fajną ....

a tak wgl na tableta też są gry ?? i w jakiej formie?? w płytce bo może kupie sobie też tabletka ;D

Kliknij likeit.png ! jeżeli ci pomogłem

Opublikowano

Minecraft! <3

Osz... Ty... Spam?! No to masz:

Resident Evil 5 - Gra "horror", horror w cudzysłowie bo to głównie gra akcji, fajna fabuła, grafika i grywalność. Wcielamy się w Chrisa Redfielda i wraz z partnerką rozwalamy mutantów (zarażeni T-Virusem).

Timeshift - Jest grą akcji z widokiem z perspektywy pierwszej osoby (FPP). Mamy kombinezon dzięki któremu możemy zatrzymywać czas, spowalniać lub cofać - zajebiste efekty. Fabuła jest bee.

Crysis - Chyba nie muszę przedstawiać. :D

Gta 4 - Tak samo.

Star Wars the force unleashed - Zajebista gra dla fanów Gwiezdnych wojen, nie muszę chyba opisywać, wiadomo że ruchamy (w przenośni) wszystkich.

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Hmm .. Minecraft gra darmowa ( mam Konto Premium ) - dla mnie to spam

hmm szukam innych gier te znam i mały opis bym do nich prosił

Opublikowano

Kup sobie: Need For Speed The Run,Assassins Creed Brotherhood, COD MW3

Powiedz mi, z której strony COD MW3 jest lepszy od battlefielda 3 ;)

Opublikowano

dobra robi się dyskusja na temat dwóch gier których znam

Podawać inne tytuły ;d

Opublikowano

Strategiczne czy rpg ?

Strategia :

Civilization all części

Empire earth all części

RPG

Gothic wszystkie części oprócz czwórki

wiedźmin wszystkie części

Mam jeszcze kilka gier ale zapraszam na pw.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Kup se wać pan Shogun 2 Total War, ruszysz trochę głową a nie wciagle napier*alac bezmyślnie w Cody i Bf

Opublikowano

Proponuję ci CALL OF DUTY BLACK OPS - gra bardzo ciekawa, bardzo dobra grafika i grywalność

a jeśli na twoim sprzęciku nie ruszy to proponuję odpowiednik : call of duty modern warfare 1,2

CALL OF DUTY według mnie najlepsza gra w trybie SP - grałem we wszystkie części. POLECAM.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Musisz najpierw obczaic strone ktora jest poswiecona np Samsung Galaxy Tab 10.1 gdzie bedzie MASA Gierek i programow na tego tableta ,

Ja polecam COD MW3 ,Medal of Honor 5 (fajna gierczyna) ,BTF3 ,Age Of Empires 3 + dodatki (ZAJEBIASZCZE!! + Dobra zabawa ;D)

61093c6efb.png

Opublikowano

Ja tobie polecam Batman Arkham City oraz Brink lubSaint Row 3 i ewentualnie SKyrim ale to na niego naprawde musisz dużo czasu poświęcić ;pp

1318801632-U103988.png

Chcesz sygnaturkę // avka // tapete czy coś w tym stylu ? Pisz na PW ( ma być podany stock/render czy jakiś inny materiał, wymiary oraz kolorystyka i jaki ma być napis czy nie ma być wgl napisu.)

Opublikowano

Nie widziałem tabletów z wejściem na płyty, jedynie stacje dokujące do klawiatury.

Z gier mogę polecic Saint's Row 3, Deus Ex: Human Revolution, Starcraft2, CoD: MW3, Assassin's Creed 2 i Revelations.

Opublikowano

Wiedźmin!!!!! Przeszedłem 29 razy w 2 lata:> I mi sie jeszcze nie znudzila!!

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...